Ayurvedisk madkursus

På kurset får man teoretisk viden om, hvordan de tre doshaer; Vata, Pitta og Kapha kan reguleres gennem ernæringen således, at man opnår en sundere levevis.

Derefter bliver teorien omsat til praksis i køkkenet, hvor der demonstreres hvordan man laver lækker og velsmagende vegetarmad, der er sund og balancerende.


Som kronen på værket nyder vi sammen maden bagefter.
Efter vi har spist, gennemgår vi råd til, hvordan man får en bedre fordøjelse, så man får mere ud af det man spiser. I Ayurveda er fordøjelsen central for sundheden.



Gourmet vegetarmad skaber velvære
- Din mad er din medicin


Det 6000 år gamle sundhedssystem Maharishi AyurVeda rummer visdom om balance gennem vores kost

Onsdag d. 20.11 kl 17.00-21.00
Hos Hjerterum, Hostrupsgade 49, 2 sal, 8600 Silkeborg

Pris inkl. økologisk gourmet vegetarmåltid 400 kr.
Tilmelding nødvendig til Eva Bergmann tlf. 25 36 72 46 eller info@evabergmann.dk

Endnu engang vil jeg gerne sige tak for et super veltilrettelagt, inspirerende og tankevækkende kursus. Vi er nu på 5. dagen igang med at tænke anderledes, når vi går i køkkenet for at lave mad. Alle de gode råd og idéer skal indtænkes i vores "nye" kost. Vi kan mærke, at vi brænder for de ayurvediske principper og en sundere livsstil, så det her skal forfølges fremover.
Janne og Karsten