eva bergmann

Min baggrund +

Bachelor of Art (B.A.) i kunst og en B.A. i Science of Creative Intelligence fra Maharishi International University, Fairfield, Iowa USA (1988)

Lærer i Transcendental Meditation (1989)

Maharishi AyurVeda underviser og udøver Uddannelse (1990)

Doctor i Science of Creative Intelligence fra Maharishi European Research University, Holland (2018)

Lærer i de Avancerede Teknikker i Transcendental Meditation 

Uddannet som kunstlærer fra Vedic Art school, Øland, Sverige, samt til at give videregående kurser og lærerkursus (2002)

Uddannet indenfor Maharishi Ayurveda med speciale i Ædelstenlysterapi, som den første i Skandinavien (2010)

Uddannet indenfor Maharishi Ayurveda Marma Terapi (2019)


Lidt om hvad jeg har lavet +

Efter at have studeret, boet og undervist i USA, Schweiz, Holland, Ukraine og Frankrig har jeg arbejdet med at hjælpe folk til at leve mere af deres kreative intelligens og potentiale gennem undervisning i Transcendental Meditation, Maharishi Ayur Veda og bevidsthedsbaseret kunst og givet over 6000 behandlinger med Ædelstenslysterapi over hele Skandinavien og USA.

Min historie +

Engang i en fritime i syvende klasse i skolen sad jeg og tænkte over, hvad jeg ville bruge mit liv til. Det skulle være noget hvor man ikke blev stresset. Noget der gjorde folk glade. Det skulle være noget med kunst. Utroligt hvordan sådan et lille frø blev sået og kom til at spire mange år senere.

Siden da har jeg været dybt engageret i udviklingen af bevidstheden og i den intuitive forståelse af at alt hænger sammen dybest set. Uddannelse handler ikke bare om at fylde information på, men om at udvikle bevidstheden, som skal rumme viden, og derved udvikle vores kreative potentiale.

Mine rejser førte mig bl.a. til USA, hvor jeg har læst kunst på et universitet, som kombinerer almindelige fag såsom fysik, computervidenskab og kunst med bevidsthedsudvikling.

Efter mange år i udlandet hvor jeg har fyldt på min beholder, så er det nu tid at dele alt det jeg har lært med andre. Gennem alt hvad jeg laver, ønsker jeg at dele den glæde, dybde og kreativitet, jeg selv har oplevet med andre.