Maharishi Marma Terapi

Helende Berøring

Maharishi Marma Terapi er en ældgammel behandling fra sundhedssystemet Maharishi AyurVeda.

Marma-punkter er forbindelsespunkter mellem bevidsthed og krop

Marma-punkter er de steder på kroppens overflade, som forbinder, styrer og regulerer strømmen af vital energi. De er forbundet med bestemte organer.

Maharishi beskrev Marma-punkter som “kosmiske omstillingsborde”. De er forbindelsespunkter mellem bevidsthed og krop. Stimulering af disse områder skaber samklang med naturens indre intelligens og forbinder individet med universets intelligens og genskaber derved balance og fjerner blokeringer.

Maharishi AyurVeda læge og forfatter Dr. Ernst Schrott har gennem mange års studier, forskning og klinisk erfaring arbejdet med en meget blid form for Marma terapi, som han kalder Sukshma Marma terapi. 

Suskhma er sanskrit og betyder blid, og i Sukshma Marma Terapi er den primære effekt på bevidsthedsniveauet og derefter på kroppen og dens organer. Maharishi’s grundlæggende syn på sundhed har altid været, at det er bevidstheden der styrer kroppen og ikke omvendt. 


Sukshma Marma er en meget blid berøring

Sukshma Marma er en meget blid berøring af disse vigtige punkter på kroppen kombineret med særlige æteriske marma aromaolie-blandinger, som er udviklet specielt til denne behandling og forstærker effekten. 

Behandlingen varer fra 30 minutter til 90 minutter og bringer indre ro, balance, velvære, afslappelse og energi. 

Hvad kunne Maharishi Marma terapi være godt for?

Der er mange forskellige marma behandlinger, alt efter hvad man har behov for – for hoved, hænder, fødder, ryg, mave, øjne, øre/næse/hals, åndedrætssystemet og en for stress.

Ofte føler patienten allerede efter ganske få minutters behandling en tydelig lettelse af symptomer såsom smerter i f.eks. nakke, skuldre, ryg, spændingshovedpine, mave/tarm eller underlivskramper. Den blide berøring af marmaerne i en afslappet tilstand skaber på en subtil måde dybtgående og helbredende impulser.

Praktiske oplysninger

Eva Bergmann er certificeret gennem TM foreningen til at give Maharishi Marma Terapi 

30 minutters behandling 350 kr.

1 times behandling     650 kr.

90 minutters behandling 950 kr

Alle behandlingstider inkluderer en hvileperiode.

For behandling i København, Aarhus og Silkeborg kontakt Eva Bergmann info@evabergmann.dk    +45 36 98 06 88